Vaargids Amsterdam

Uw rondvaart is het uitgangspunt van Classic Canal Charters. Daarnaast biedt Amsterdam zeer diverse mogelijkheden voor een ultiem dagje uit. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, familie-evenement of een andere gelegenheid. Hier vindt u informatie om voor- en na uw tocht alles tot in de puntjes uit te zoeken.

Opstaplocaties

Classic Canal Charters biedt u de vrijheid om op te stappen waar u maar wil. In Amsterdam zijn veel mogelijke plekken om aan of van boord te gaan. Zodoende is uw tocht nog beter te combineren met aansluitende activiteiten.

 

Terrassen in Amsterdam

U kunt natuurlijk al het schoon van Amsterdam vanaf het water bekijken tijdens uw boottocht, maar andersom kan het natuurlijk ook. Amsterdam heeft, met al haar grachten, een legio aan wonderschone terrassen aan het water.

 

Musea in Amsterdam

Voor, tijdens, of na uw tocht één van de bijzondere musea die Amsterdam rijk is bezoeken? Wij hebben een aantal suggesties voor u op een rijtje gezet.

 

 

Restaurants aan het water

Amsterdam kent vele bijzondere restaurants die zich gevestigd hebben aan het water. Een aantal daarvan schakelen wij in voor onze Running Dinners, maar u kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid deze restaurants bezoeken. Wij hebben er voor u een aantal geselecteerd.

 

Parkeren In Amsterdam

Parkeermogelijkheden in Amsterdam. Met de bus, met de auto, in het centrum, aan de rand van Amsterdam. De mogelijkheden vindt u hier.